VANTAA | Puh. 0400 458 610

Osto- ja myyntiliike Wanha Pörssi Oy

Tunnemme tavaran arvon.
Soita ja kysy lisää kuolinpesistä 0400 458 610.

Ostamme kuolinpesät ja muuttojäämistöt!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Osto- ja myyntiliike Wanha Pörssi Oy
Pitäjänmäentie 19 B
00380 HELSINKI

Y-tunnus: 0956521-9
Puh: 0400 458 610

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Osto- ja myyntiliike Wanha Pörssi Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

kuolinpesien osto

Myyt tai ostat - ota yhteyttä!

Meiltä saat ammattitaitoista ostopalvelua ja saat tavarastasi varmasti oikean hinnan.

Myyntiliikkeissämme on kattavat valikoimat huonekaluja sekä arvo- ja keräilyesineitä.

Katso yhteystiedot ja aukioloajat sivuiltamme ja tule käymään!

Katso yhteystiedot

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 48Jaa

Osto- ja myyntiliike Vantaalla

Wanha Pörssi Oy on osto- ja myyntiliike, joka toimii pääkaupunkiseudulla. Ostamme kuolinpesät ja muuttojäämistöt ja myymme näitä tavaroita Vantaalla. Lue lisää ja poikkea käymään!

Kuolinpesien osto ja myynti

Ostamme kuolinpesät ja muuttojäämistöt ja muut sekalaiset irtaimistot. Tulemme noutamaan tavarat tarvittaessa kauempaakin ja saat halutessasi myös siivouspalvelun, mihin kuuluu tarpeettoman ja arvottoman tavaran kuljetus kaatopaikalle. Noudon saat tilattua lyhyelläkin aikavälillä ja maksun saat käteisenä. Lue lisää ostopalvelustamme!

Myymme ostamiamme tavaroita, esineitä ja huonekaluja liikkeessämme Vantaan Myyrmäessä. Myynnissä on mm. astioita, posliineja, maljakoita, tauluja ja taidelasia, LP-levyjä sekä esimerkiksi militarioita. Löydät pienen osan myytävistä tuotteistamme täältä, mutta kannattaa tulla paikan päälle tekemään löytöjä!

Kuolinpesämyymälän osoite:

Tällä hetkellä etsimme uusia liiketiloja. Ota yhteyttä puhelimitse, puh. 0400 458 610.

Aukioloajat:

ma-pe 10-20
la 10-18
su 12-18