VANTAA | Puh. 0400 458 610

Osto- ja myyntiliike Wanha Pörssi Oy

Haluatko ostaa/myydä?

Jos olet kiinnostunut ostopalvelustamme tai etsit jotain tiettyä tavaraa, lähetä viesti niin palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Osto- ja myyntiliike Wanha Pörssi Oy
Pitäjänmäentie 19 B
00380 HELSINKI

Y-tunnus: 0956521-9
Puh: 0400 458 610

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Osto- ja myyntiliike Wanha Pörssi Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 13Jaa

Kuolinpesien osto pääkaupunkiseudulla

Palveluihimme kuuluu kuolinpesien osto ammattitaitoisen tavaran arvioinnin kera. Ostamme myös erilaiset muuttojäämistöt ja muut irtaimistot. Myymme tavaroita liikkeessämme Vantaalla, mutta ostettavia jäämistöjä tulemme noutamaan koko pääkaupunkiseudulta ja kauempaakin. Lue lisää ja ota yhteyttä!

Arviointi, kuljetus ja siivous

Jos sinulla tai perikunnalla on kuolinpesä tai muu muuttojäämistö, niin helpoimmalla pääset kutsumalla meidät paikalle. Ostamme mm. huonekaluja, lasi- ja posliinitavaraa, tauluja ja taide-esineitä, ja paljon muuta! Me

  • palvelemme nopeasti ja vankalla ammattitaidolla
  • tulemme paikan päälle arvioimaan tavarat
  • arvotamme tavarat vuosien kokemuksella
  • kuljetamme kaiken pois - ostetut tavarat liikkeeseen ja loput halutessa kaatopaikalle
  • noudamme tavarat pk-seudulla mutta myös kauempana - kysy!
  • maksamme käteisellä ostettujen tavaroiden arvon
  • myymme tavarat liikkeessämme 

Ota yhteyttä ammattilaiseen!

Sinun ei tarvitse kaupitella tavaroita monessa eri paikassa ja arvailla sopivia myyntihintoja, me hoidamme kaiken kerralla! Meillä on vuosien kokemus jäämistöjen, kuolinpesien ja muiden irtaimistojen ostosta ja myynnistä. Osaamme antaa tavaroille realistisen hinnan ja hoidamme kuljetuksen ja myynnin puolestasi. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Wanhapörssi Oy

Avoinna

ma-pe 10-20
la 10-18
su 12-18